Martinkmec

Mgr. Martin Kmec​

Ve světě financí se pohybuji už od roku 2007. Nejprve v prestižní investiční společnosti, kde jsem se postupně ze zákaznického centra přesunul na trading oddělení a staral se o privátní klienty.

Po 14 letech jsem se rozhodl rozšířit portfolio nabízených služeb a spojil síly s Broker Consulting, díky čemuž můžu skloubit své dosavadní zkušenosti z financí s realitním byznysem.

Zakládám si na důvěře, individuálním přístupu a empatii. Proto mě velmi těší, že řada klientů, jejichž majetek pomáhám budovat, spravovat, diverzifikovat a zhodnocovat, se stali mými přáteli a postupně řešíme kromě financí taky běžné životní starosti i radosti. A to mě opravdu naplňuje. Velmi rád pomohu naplnit i vaše cíle.

Kde se můžeme potkat

Nad Šutkou 1811/12
182 00 Praha-Kobylisy

Pár střípků z osobního života

Již na základní škole jsem začal závodně běhat. Atletice vděčím za mnohé. Kromě fyzické kondice, spousty zážitků a několika úspěchů (několikanásobný mistr Slovenska) mi totiž dala i úplně jiné mentální nastavení.

Stovku pod 11 vteřin, čtyři sta metrů za 48,9 s ani deset kilometrů za necelých 37 minut už sice dávno nezvládnu, ale víra v sebe samého, houževnatost, zdravé sebevědomí, tah na bránu a nevzdávání se mi zůstalo.

Kontaktní formulář

Chcete poradit, jak co nejvýhodněji investovat? Sháníte nové bydlení či zvažujete prodej nemovitosti? Anebo vás zajímá něco jiného? Napište mi přes kontaktní formulář. Brzy se ozvu.

    Stisknutím tlačítka ODESLAT FORMULÁŘ potvrzujete, že jste se seznámili s mým Prohlášením o ochraně osobních údajů a souborech cookie.