Martinkmec

Finance

Poradím vám, jak poskládat nebo optimalizovat portfolio, aby přinášelo co největší zisk, ale také bezpečí a smysluplnost.

Doporučím vám vhodnou investiční nemovitost v lokalitě, kde bydlíte, a v případě zájmu se postarám o její bezproblémový nákup včetně zajištění výhodného financování. A budu vám po ruce, pokud budete poptávat nebo nabízet pozemek, dům, les či jiná realitní aktiva.

Pomohu vám efektivně hospodařit, ať jste dostatečně zajištění do budoucna, i když nejste zrovna milionář. Vyslechnu, jaké máte krátkodobé i dlouhodobé cíle, zanalyzuji všechna relevantní data a poté společně připravíme účinnou strategii. 

Oblíbené produkty

1

Accolade

2

Conseq depozitní fond

3

OK smart equity

4

Investika realitní fond

Pravidelné investování

Čtrnáct let jsem pracoval u předního českého obchodníka s cennými papíry a staral se o privátní klienty. Denně jsme společně řešili, kam a jakým způsobem alokovat prostředky do akcií nebo dluhopisů. Momentálně je velice oblíbená forma středně- a dlouhodobého investování, tzv. pravidelné investování.

Kontaktní formulář

Chcete poradit, jak co nejvýhodněji investovat? Sháníte nové bydlení či zvažujete prodej nemovitosti? Anebo vás zajímá něco jiného? Napište mi přes kontaktní formulář. Brzy se ozvu.

    Stisknutím tlačítka ODESLAT FORMULÁŘ potvrzujete, že jste se seznámili s mým Prohlášením o ochraně osobních údajů a souborech cookie.